Boligadvokat

Få hjælp med en boligadvokat

Få tryghed igennem hele dit boligkøb med en boligadvokat

Når man skal købe en bolig, så er der mange ting der skal holdes styr på. Dette kan lægge endnu en stressfaktor oveni en hektisk tid. En boligadvokat rådgiver og sikrer dig, at der er styr på dokumenterne og oplysningerne, så du kan føle dig tryg i dit boligkøb.

Med rådgivning fra en af vores boligadvokater, så sørger de for at gennemgå købsaftalen og alle andre dokumenter.

Du vil blive hjulpet igennem ved møder med sælgers repræsentant. Her vil du få rådgivning i at få gennemgået tinglysningen af skødet, refusionsopgørelse og andre tvivlsspørgsmål du ellers skulle have.

Hos os kan du nemt finde mange kvalitets boligadvokater på Sjælland med de bedste priser. Du skal bare ringe eller skrive til os, og en verden af kompetente flyttefirmaer vil åbne sig for dig.

Tag kontakt til os ved at ringe eller benyt vores kontaktformular her på siden. Vi giver dig 3 gratis tilbud og kompetent rådgivning til dit boligkøb. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  En boligadvokat får dig trygt igennem din handel

  Er du første gangs køber eller bare usikker i de mange dokumenter?

  Et boligkøb er en stor begivenhed. Det er generelt harmløst at købe ny bolig, men hvis man ikke har prøvet det før, kan der være mange usikkerheder der kommer i løbet af købsprocessen. Man bliver præsenteret for mange dokumenter, materiale og ting, man som køber skal tage stilling til.
  Mange mennesker har ikke kendskab til alt dette materiale, og kræver dermed professionel hjælp for at forstå fuldstændig.

  Du bør som ny boligejer være opmærksomme på, at der følger nye økonomiske forpligtigelser med som f.eks. ejendomsskat, forsikringer og grundskyld. 

  Husk at sælgers ejendomsmægler arbejder ud fra deres sælgers interesse. Hvilket vil sige at alle de møder du vil have med mægleren altid, vil handle om at få den bedste pris og betingelser til sælger.  Med en boligadvokat er du sikker på, at mægleren ikke løber om hjørner med dig, og at du ikke får skrevet under på betingelser der tilgodeser sælger i en for høj grad. Samtidig har du sparring og rådgivning i møder eller andre tilfælde hvor du kan være usikker.

  Kontakt os endelig for hjælp

  Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om din flytning og boligkøb. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar. Vi hjælper dig til at finde et attraktivt tilbud til dig på Sjælland. Vi ser frem til at høre fra dig!

  Hjælpsomme

  Vi vil gerne gøre alle vores kunder glade. Vi har derfor altid et smil på læben. Vi elsker nemlig hjælpe jer sikkert gennem jeres flytning

  Kvalificerede

  Vores boligadvokater har uddannelse og er certificeret hvilket sikrer, at de kan udføre deres arbejde professionelt. Det skal komme dig som kunde til gode

  Kvalitetskontrol

  Vi kontrollerer vores samarbejdspartneres bedømmelser. Har de skuffende anmeldelser vil de blive sorteret fra