Flyttefirma Greve

Mangler du hjælp til at finde et flytte i Greve? Så er du kommet til det rette sted, flyttefirma Greve sørger vi for at du kommer godt videre. 

Foretrukket flyttefirma i Greve

Vores kunders behov varierer meget, nogle ønsker selv at pakke sine genstande ned, da de føler sig mere trykke, hvorimod andre slet ikke ønsker at løfte en finger. Hvis du ikke ønsker at løfte en finger, så tilbyder vi også at stå får hele flytteprocessen, både nedpakning, transport og udpakning. Med alt dette kan du sætte dig langt tilbage i sofaen, imens vi flytter dine ting for dig.

I tilfælde af du ikke ønsker at løfte en finger, så kan vi sørge for at du ikke behøver det. Alt det kræver er at vores flyttemænd kommer ud og vurdere omfanget af din flytteopgave, for at opfylde dine behov. Hvis du selv ønsker at pakke dine ting ned, kan det være en god ide at finde ud af hvilke genstande som kan pakkes i samme flyttekasse, og hvilke der ikke må. Det kan være ens køkkengrej, herunder knive, porcelæn. Hvis du sidder inde med spørgsmål hvad det angår, så giv os endelig et kald. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Flyttefirma Greve tilbyder

   Vores ydelser er bredde, vi tilbyder både vores ekspertise til private og erhverv. Derudover er vores flyttemænd nogle af de bedste i branchen, da de alle er veluddannede. Vores flyttefirmaer er alle medlem af Dansk Møbeltransport Forening (DMF), som er en forening med fokus på flyttemænd i høj kvalitet. Dermed frasorterer vi alle dårligt anmeldte flyttefirmaer, så vi kun samarbejder med effektive og dygtige flyttefirmaer. 

   Vi er dog kun mennesker og vi laver fejl engang i mellem. Men hvis uheldet skulle være ude, så er du forsikret igennem vores flytteansvarsforsikring, som garanterer de skader vi laver, heldigvis sker dette meget sjældent. Det skyldes blandt andet at vi altid arbejder ansvarsbevidst, da det er vores kundes private ejendele

   Professionelt flyttefirma i Greve

   (DMF) Dansk Møbeltransport Forening

   Alle vores fortrukne flyttefirmaer er medlem af DMF, dermed kan vi altid garantere flytteydelser i høj kvalitet. DMF beskæftiger sig kun med dygtige og professionelle flyttefirmaer. Dermed bliver alle flyttefirmaer med dårlige anmeldelser frasorteret, så vi kun tilbyder dygtige flyttemænd, vi garantere altså flyttemænd af høj kvalitet til enhver flytteopgave. 

   Forskellen på kvaliteten af de forskellige flyttefirmaer er oftest ret tydelig.  Dårligt anmeldte flyttefirmaer, har typisk dummet sig i en eller anden forstand, det kan eksempelvis være at de ikke har overholdt aftalen som er blevet indgået, eller behandlet kundens private ejendele dårligt eller noget helt trejde. Derfor er det en god ide at vælge os, da vi altid arbejder trygt og sikkert med dine genstande. 

   Værd at vide om vores flyttefirma i Greve

   Hvis du vælger at vi skal udføre alt arbejdet for dig, så er det en god ide at pakke en flyttekasse eller taske med det mest essentielle. Det kan eksempelvis være toiletgrej, såsom tandbørste og tandpasta, samt alt elektronik som du har brug for i hverdagen, altså mobiltelefon, computer og oplader til disse ting. 

   Kontakt os for at få kompetent rådgivning

   Du er velkommen til at ringe til os for at få en uforpligtende snak, her har du rig mulighed for at stille spørgsmål og modtage kompetent rådgivning. Du kan også udfylde vores kontaktformular, for at få 3 uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig. 

   Innovative

   Vi forsøger at udvikle os fra dag til dag, så det arbejde vi laver altid er moderne og innovativt

   Samarbejdende

   Hos os er det vigtigt at samarbejde, da vi i høj grad bruger kundens behov til at finde en løsning på det arbejde vi laver

   Kvalitet

   Vi sørger for at de flyttemænd vi sender ud for at hjælpe dig, er i topkvalitet