Flyttefirma Ballerup

Ballerup flyttefirma - slip for slid

Effektivt flyttefirma netværk

Med det bedste netværk, kan vi tilbyde dig 3 gratis uforpligtende og attraktive tilbud hos os. Vi har i mange år hjulpet flere tusinde af mennesker med flytning i Ballerup og omegn. Vores netværk består at de dygtigste flyttemænd, som sikrer høj kvalitet til enhver flytteopgave.

Vi er ikke bange for at forny os, derfor holder vis os hele tiden opdateret på den nyeste udvikling i feltet. Vores flyttefolk bruger de nyeste og mest moderne redskaber til sikker flytning. Du kan trygt vælge os, til din næste flytning. Du slipper for slæbet og du kan derfor koncentrere dig om det vigtigste for dig. 

Tag kontakt til os allerede i dag for at få dine 3 gratis tilbud. Vi sidder klar, det kræver blot at du smider et opkald eller sender en besked gennem vores kontaktformular til højre. Du får svar hurtigst muligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  God flyttefirma Ballerup anmeldelse

  Vi stiller de foretrukne flyttefirmaer til rådighed

  Med os har du mulighed for at få løst de fleste flytteopgaver i Ballerup og Storkøbenhavn.

  Vi tør godt at sige at vi er kundernes førstevalg. Vi satser på at opretholde den tillid de giver os, ved at blive ved at levere den bedste ydelse hver gang. Vi går ind for høj effektivitet og kvalitet. Det er alfa omega for os. Vores flyttefolk har alle deres flytteuddannelse og har modtaget grundig oplæring ved ansættelse, som giver de bedste forudsætninger for, at du får en god flytning hver gang. 

  Som garanti for høj sikkerhed og kvalitet, så modtager vores flyttemænd også efteruddannelse i form af konkrete kurser. Det er et ekstra tiltag, som gør at vores flyttemænd har overskud til at flytte med et smil på læben. 

  Ærlighed frem for alt

  Vi vil ikke bare fremstå troværdige, vi vil også være det. Derfor er ærlighed nemlig et af vores kerneværdier.

  For selvom vi er utrolig effektive og professionelle i vores arbejde, så lægger vi ikke skjul på at vi stadig bare mennesker. Derfor vil der i sjældne tilfælde opstå fejl. Når uheldet er ude, har vores flyttefirmaer alle en flytteansvarsforsikringer som dækker det.

  Vi er glade for at fortælle at vi kun arbejder med flyttefirmaer der har medlemskab hos Dansk Møbeltransport Forening (DMF). Det er en forening for flyttefolk, der kun vil flytte trygt og professionelt. 

  Ring og få et godt tilbud fra et flyttefirma til din flytning i Ballerup

  Vi elsker at høre fra vores kunder og rådgive dem frem til det helt rigtige flyttetilbud. Det er helt uforpligtende og uden binding. Hvis du bare har brug for en snak om din flytning, så er vi også parate til at hjælpe dig med gode råd og vejledning.

  God service

  Vi stræber altid efter at have tilfredse og glade kunder. Det er derfor vigtigt for os at levere den bedste service hver gang

  Kompetente

  Vi har i mange år hjulpet vores kunder med en sikker flytning. Vi har derfor opbygget et højt kompetenceniveau, der kun kommer dig til gode

  Ambitiøse

  Vi er ambitiøse i vores tilgang til alle opgaver. Selvom vi hjælper med mange flytninger, så skal hver flytning løses på højt niveau