Boliglån

Dit kommende boliglån

Vi har professionelt samararbejde med advokater
Din tryghed gennem hele boligkøbet

Skal du til at købe bolig og er du en førstegangskøber, så frygt ej. Vi hos Flyttefirma København har et effektivt og kompetent samarbejde med Advokat København. Dette samarbejde er med til at sikre dig en masse fordele. 

På denne side kan du blive klogere på hvad du skal være opmærksom på, samt hvorfor det er godt at have en advokat inde over denne proces. Dermed vil du blive godt stillet, når du skal have et boliglån.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Lån

  Hvis du er førstegangskøber og overvejer at købe en bolig i form af enten en lejlighed eller bolig, så kan det godt virke lidt uoverskueligt. Der er en masse regelsæt og krav, som du skal være opmærksom på. En af de første ting er kravet omkring hvordan procenterne er opdelt ift. realkreditlån, banklån og egen formue.
   
  Når du skal låne til køb af bolig, så er det ofte en opdeling, hvoraf 80 procent af lånet kan du få finansieret gennem et realkreditlån. Derudover kan du også afhængig af hvilken bank du har, få et banklån på 15 procent til en fornuftig rente. Dermed vil det ofte være de sidste 5 procent, som du selv skal betale med det samme via din egen formue eller opsparing. 
  boliglån

  Vejledning af lån til din bolig

  advokat boliglån
  Når du skal have et boliglån til en købe en bolig, vil det være en stor investering. Derfor er det vigtige et have godt styr detaljerne og at du har det boliglån, som er rigtigt for dig. 
   
  Advokat København er eksperter hvad de fortager sig, og står altid klar til at give dig den rette vejledning gennem hele processen. Fordi hvordan dit lån skal udarbejdes, samt hvor meget du reelt kan låne, vil bl.a. blive afgjort af faktorer som disse:
   
  -Hvilken boligtype skal du have lån til?
  -Hvor stort er dit eget indskud?
  -Hvilken type renter du vælger
  -Boliglån med udgangspunkt i en ny bolig eller en renovering af din bolig
  -Forældrekøb
  Og meget mere
   
  Med den rette vejledning har du mulighed for at spare mange penge på dit lån til din kommende bolig.

  Forskellige typer lån

  Når du skal til at have et lån til din bolig, vil der være forskellige typer af lån. Det er vigtigt at du har styr på de forskellige typer lån. 
   
  Udsnit af forskellige låntyper:
  -Lån til bolig som går uden om banken
  -Lån til bolig uden den kontante indbetaling 
  -Lån til bolig for studerende med SU
  -Prioritetslån
  -Realkreditlån
  -kurslån
  -Lån til sommerhus
   

  Vores samarbejde med Advokat København er med til at sikre dig en glidende og problemfri proces, helt fra beslutningen omkring køb at bolig og til selve flytningen. De står altid klar til at rådgive dig, så du på den måde opnår det bedste resultat på din investering i et langsigtet boliglån. 

  Når de har vejledt dig gennem formaliteterne på dit lån til bolig, så styr vi klar til at hjælpe dig med selve flytningen. 

   
  Vi er med dig hele vejen, så du for det som du ønsker det. 

  Hjælpsomme

  Vi vil gerne gøre alle vores kunder glade. Vi har derfor altid et smil på læben. Vi elsker nemlig hjælpe jer sikkert gennem jeres flytning

  Kvalificerede

  Vores boligadvokater har uddannelse og er certificeret hvilket sikrer, at de kan udføre deres arbejde professionelt. Det skal komme dig som kunde til gode

  Kvalitetskontrol

  Vi kontrollerer vores samarbejdspartneres bedømmelser. Har de skuffende anmeldelser vil de blive sorteret fra