Flyttefirma priser

Billig flytning med professionelle flyttefolk

Flyt fra kun 399,-

Hos flyttefirma København stræber vi efter at formidle de bedste priser fra de mest effektive flyttemænd. For at udnytte dette, skal du blot ringe eller smide en besked, og du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Vores flyttefirmaer har mange års erfaring, og har dermed opbygget kompetencerne, til at hjælpe dig med enhver form for flytning. Vi garanterer, at de kan matche dine behov, selv hvis du har behov for hjælp til en kompliceret flytning.

Hos os modtager du 3 gratis tilbud på din flytning fra flyttefirmaer. Du kan læse deres anmeldelser og vælge det tilbud du føler matcher din situation bedst. Det er selvfølgelig helt uforpligtende, så du er ikke bundet til noget tilbud. Du kan derfor nemt udnytte denne gratis mulighed, for at blive klogere på dine behov. Husk du altid har mulighed for at ringe os op til en snak.

Alle flytninger er nemlig individuelle og de adskiller sig ofte fra hinanden. De kræver derfor noget forskelligt og kommer i forskellige prisklasser. Vi har gjort det nemt for dig at få et overblik, ved at udarbejde forskellige priskategorier, som du kan se nedenunder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Flyttefirma pris

  Overblik over flyttefirma priser

  Der er forskellige priser alt efter hvilke ressourcer flytningen kræver. Derfor får du her et overblik over forskellige flyttekategorier herunder.

  Flyttekategorier

  Sådan indhenter du flyttefirma priser

  Du skal blot ringe eller skrive til os, for at hente priser på dine tilbud. Vores netværk af flyttefirmaer byder på din opgave, så du opnår det bedste tilbud til den bedste pris.

  Du skal huske at indtaste korrekte oplysninger på din flytning, så du modtager det helt rigtige tilbud. Har du brug for hjælp til dette, så skal du blot ringe for rådgivning. 

  Når du har accepteret tilbuddet, anbefales det at du bruger vores flyttekontrakt til at danne grundlag for aftalen med flyttefirmaet. Du vil modtage flyttekontrakten når du har indtastet din kontaktoplysninger. Kontakten er din sikkerhed for at der ikke opstår misforståelser.

  Du kan altid ringe til os hvis du har brug for mere information

  Vi sidder klar ved telefonerne, så ring endelig til os og få et attraktivt tilbud tilrettelagt præcis efter dine behov. Det er helt uforpligtende, så du kan trygt ringe os op til en snak.

  Dine behov er vores hovedfokus og vi stræber efter at bygge det helt rigtige tilbud op til dig.  9 ud af 10 gange vil vi stå klar ved din dør til flytning allerede efter 24 timer.

  Imødekommende

  Vores flyttemænd er altid imødekommende. Gennem deres uddannelse og erfaring, har de tilegnet sig et overskud til at have smil på læben, selv på en gråvejrsdag.

  Professionelle

  Vi vil gerne sikre dig den bedste flytning overhovedet. Vi laver gentagende opsyn med firmaerne på vores platform, hvis de viser mangel på professionalisme fjernes de.

  Kvalitetsbevidste

  Vores flyttemænd behandler dine ejendele, som var de vores egne. Vi forstår at en flytning ofte indbefatter en masse bekymringer. Vi vil mindske disse ved at være kvalitetsbevidste.