Inventar under flytningen

Problemfri flytning

Vi som flyttemænd hjælper dig gerne med at flytte så meget som muligt, Du kan altid spørge os til råds, når vi flytter for dig og vi står klar til at være din din professionelle sparingspartner under flytningen. Men der er visse ting som du skal være opmærksom på, hvad du må tage med når du flytter ind i en anden bolig. Det kan variere meget fra bolig til bolig, men her kommer vi ind på hvad der er de mest relevante scenarier, hvor vi har oplevet at folk har været i tvivl. 
 
Først og fremmest er det vigtigt at du overdrager din bolig til dens kommende ejere i den stand, som du selv vil modtage den i. Det betyder at du skal lave en omhyggelig rengøring af din bolig inden den overdrages til de kommende ejere. Men der er meget mere end bare rengøring også

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Det skal blive i boligen

  Sådan noget som hårde hvidevare skal blive i boligen. Det er f.eks. opvaskemaskine, fryser, køleskab og vaskemaskine. 
  Derudover ses det som en norm, at alt som er monteret på væggen med andet end normale skruer, skal blive i boligen. Det kan f.eks. være sådan noget som køkken inventar i form af køkkenskabe og køkkenbordplade. Derudover gælder det også møbler som er bygget ind i boligen. Permanente gulvtæpper, pejs og brændeovn må du heller ikke tage med. 
   
  I haven skal træer, buske, og nedgravede planter også blive på grunden. Derudover skal skur, drivhus, makiser, legehuse, bålsted og flagstang også forblive i boligens have. Hvis du har en trampolin eller badebassin, som er nedgravet i jorden, må du heller ikke tage med.

  Flytteprocessen

  I flytteprocessen kan der måske opstå andre ting, som vi ikke har nævnt her, hvor du måske kan være i tvivl. Men normen er du overdrager din bolig, sådan så det er fyldt ud funktionsdygtig til når køberen flytter ind. Der må sågar ikke mangle noget i boligen som er basal for at boligen skal fungere. 
  inventar under flytning
  flyttefirma københavn

  Det kan du tage med fra boligen

  Alt hvad du har af almindeligt inventar må du tage med. Det er faktisk et krav at alt flytbart inventar skal være ude af boligen, når det skal være klar til overtagelse, medmindre andet er aftalt. 
   
  Det kan være at der er noget bestemt af det faste inventar i boligen som du rigtig gerne vil have med, men normalt ikke må. F.eks. hvis du har en speciel historie eller svaghed for et bestemt skab, eller fryser i specielt design. 
  Så længe der bliver lavet en skriftlig aftale mellem dig og køber, så må man godt tage det med. Du skal bare være opmærksom på, at der er stor forskel på omkring om det er lejer eller ejerbolig, når du laver disse særlige aftaler. 

  Lejet bolig eller lejlighed

  Hvis det er en lejet bolig eller lejlighed, så er der mindre frihed i hvad du kan lave særlige aftaler omkring, hvad du må tage med og hvad der må blive boligen. Her er der nemlig strenge regler. Det er okay at lave særlige aftaler omkring at lave noget inventar blive, hvis det ikke kan placeres i den nye bolig. Men det er meget begrænset hvad du må lave skriftlige aftaler omkring hvad du må tage med af fest inventar. 

  Ejet bolig eller lejlighed

  Derimod hvis det er en eget bolig eller lejlighed, så er der forholdsvis stor frihed i hvad du kan lave særlige skriftlige aftaler omkring, hvilket fast inventar du må tage med eller lave blive. Det er bare vigtigt at det bliver inddraget i den officielle købsaftaler, så der med tiden ikke opstår nogle afvigelser eller misforståelser.
   

  Brugervenligt

  Vi er en brugervenlig platform, som gør det nemt for dig at finde det helt rigtige flyttetilbud

  Hurtigt

  Du får hurtigt tilbud på din flytning fra et bredt udvalg af kompetente flyttefirmaer. Spar tid hos os

  Flyttetilbud

  Du får 3 flyttetilbud helt gratis og uforpligtende, som du med brugeranmeldelser kan sammenligne.