Flyttetilbud

Sammenlign online flyttetilbud

Kun professionelle flyttefirmaer 

På vores side, gør vi det nemt for dig at finde og hyre et kompetent flyttefirma til din kommende flytning. Du kan hurtigt finde billige tilbud fra dygtige flyttefirmaer til fornuftige priser hos os.

Det gør du ved at indhente 3 flyttetilbud helt gratis og uforpligtende. Når du har gjort det, kan du sammenligne firmaerne ud fra kundeanmeldelser og vælge det der passer bedst til din flytning.

Du har mulighed for at hente gode tilbud på alle slags flytninger. Er det en simpel eller kompliceret flytning med besværligt og skrøbeligt inventar, så kan vi sagtens klare det. Uanset hvilken type flytning der er tale om, så kan være sikker på at du vil spare penge og tid ved at benytte os.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  3 flyttetilbud

  Gør det nemt at flytte

  Det er helt almindeligt for mennesker at flytte flere gange gennem deres liv. Der kan være forskellige årsager til vi flytter, hvad enten det er af personlige eller professionelle grunde.

  Det kan nemt blive en rodet og besværlig affære at finde flyttefolk helt selv. Af den grund, er det helt legitimt af få hjælp fra andre til det. Det er nemmere og mere sikkert at finde et flyttefirma gennem os.

  Hos os er det nemmere end nogensinde før at finde et flyttefirma. Gør ligesom tusindvis af andre danskere og find dit helt rigtige firma gennem os.

  Gennem os finder du alsidige flyttefolk på vores flytteportal, der kan hjælpe med lokale flytninger, eller flytninger på afstande over 100 km. 

  Ring til os når som helst for et flyttetilbud

  Vi vil med glæde hjælpe dig videre med din flytning. Vores kompetente medarbejdere sidder klar ved telefonen, hvis du har brug for en uforpligtende snak om din situation.

  Det kan være rart at få en snak om sin flytning. Det kan hjælpe med at belyse det essentielle ved din flytning, så du præcis hvilken type flyttetilbud du har brug for.

  Din sikkerhed

  Når du har indhentet et billigt flyttetilbud som du er tilfreds med, er det en god idé at få det hele ned på skrift. Vi sender altid en flyttekontrakt til dig, når du har accepteret et tilbud.

  Det er nemlig meget rart at have tingene skåret ud i pap, så du aldrig ender i misforståelser omkring aftalen med din flyttemand.

  Det er altid en god idé at kigge på flyttefirmaernes anmeldelser før du accepterer et tilbud, da det i de fleste tilfælde fortæller noget om flyttefirmaets troværdighed.

  Vi fører løbende kontrol af vores flyttefolk og dem der ikke lever op til vores forventninger, bliver sorteret fra. På den måde sikrer vi, at du kun møder kompetente og professionelle virksomheder på vores platform.

  Vi er ikke robotter

  Vores flyttefirmaer er selvfølgelig ikke robotter der aldrig begår fejl. Vi ligger derfor ikke skjul på, at der i sjældne tilfælde vil ske fejl. Skulle uheldet være ude, så forsikrer vi dig for, at du er i trygge hænder.

  Vores flyttefirmaer er nemlig medlem af Dansk Møbeltransport Forening (DMF), hvor det er obligatorisk at medlemmer har en flytteansvarsforsikring. Det er din garanti for at du er forsikret hvis uheldet er sket.

  Brugervenligt

  Vi er en brugervenlig platform, som gør det nemt for dig at finde det helt rigtige flyttetilbud

  Hurtigt

  Du får hurtigt tilbud på din flytning fra et bredt udvalg af kompetente flyttefirmaer. Spar tid hos os

  Flyttetilbud

  Du får 3 flyttetilbud helt gratis og uforpligtende, som du med brugeranmeldelser kan sammenligne.