Flyttefirma Køge

I flyttefirma Køge, sætter vi høje standarder til vores medarbejdere, da det er kundens private ejendele vi bærer rundt med. Derudover er alle vores medarbejdere er indmeldt i Dansk Møbeltransport Forening (DMF) som er en forening med fokus på engagerede og passionerede flyttemænd. 

Hurtigt fra A til B med flyttefirma Køge

Står du og mangler hjælp til at flytte i Køge?

Vores medarbejdere er top passionerede indenfor flyttebranchen, hvilket resulterer i at der sjældent opstår uheld. Hvis uheldet skulle opstå, så er du selvfølgelig forsikret med vores flytteansvarsforsikring. Dog skal du være opmærksom på at hvis du selv vælger at, tage vare for eksempelvis nedpakningen af dine genstande, så er flytteansvarsforsikringen ikke længere gyldig, da det er ude af vores kontrol. Men så længe vi er ansvarlige for dine ting, så kan vi garantere at hvis uheldet er ude, så kan vores flytteansvarsforsikring kompensere for de ting der bliver beskadiget. Men vi er blot mennesker og vi har det jo med at lave fejl, gudskelov sker dette sjældent. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Vi tilbyder vores ekspertise

   Ønsker du ikke at løfte en finger?

   I tilfælde af du ikke ønsker at løfte en finger, så tilbyder vores flyttemænd også at pakke dine private genstande ned i god behold. Dette kræver dog at vi har mulighed for at komme ud og vurdere processen først, og derfra kan vores flyttefirma forbedrede sig på din flyttesituation.

   Vores flyttemænd er klar til at hjælpe dig når som helst. Hvis du ikke ønsker at løfte en finger, så kan vi sørger for både ned- og udpakningen for dig. Det vil altså sige at vi sørger for at alle dine genstande vil blive leveret fra A til B i god behold. Vi hjælper ikke blot fra A til B, da vi naturligvis også kan hjælpe med at ommøblere dine møbler, for derefter at sætte dem op i dit nye sted som ønsket, så du nemt og hurtigt kan etablere dig.

   Vi hjælper dig trygt og sikkert videre

   Ned- og udpakning

   Med os har du mulighed for at få løst de fleste flytteopgaver i Køge og Storkøbenhavn.

   Mange vælger selv at stå for flytningen, men lejer som regel en flyttebil til transporten. Nogle ønsker selv at pakke deres egne private genstande ned og ud. Det kan i nogle tilfælde være en smule problematisk, da der oftest er en del ting som skal afmonteres, herunder tv, lamper, hårde hvidevarer mm. Med hjælp fra os, har du mulighed for at få os til at udføre alt arbejdet. 

   Det er det også vigtigt at få pakket sine ting rigtigt sammen, men der er nogle ting af tage hensyn til, når man vælger selv at pakke ned og ud. Alt dette kan vi hjælpe dig med, da vi har en masse erfaring. Du som kunde vil igennem hele processen føle dig i god behold hos os, da vi altid yder vores bedste.

    

   Værd at vide

   Når du skal flytte, så er det vigtigt at investere i det rigtige værktøj. I dette tilfælde betyder kvaliteten af flyttekasser meget, så det er vigtigt at du får fat i de rigtige kasser, alt afhængelig af vægt og rumfang. Det kan sagtens betale sig at betale lidt ekstra for at få fat i de rigtige flyttekasser, da prisen oftest stemmer overens med kvaliteten.

   Derudover er det vigtigt at tage stilling til hvad du absolut ikke kan undvære i dit nye sted. Derfor anbefaler vi at du pakker en flyttetaske eller kasse, med det mest essentielle. Det er toiletgrej, såsom tandbørste og tandpasta, samt oplader til nødvendigt elektronik, herunder telefon, computer mm. 

   Ring for at få et uforpligtende tilbud

   Du er altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, for at modtage et tilbud til din flytteopgave. Derudover kan du stille spørgsmål for at få den bedst mulige rådgivning. Vi ser frem til at høre fra dig. 

   Lederskab

   Vi ser ledelse som en afgørende faktor, da det er vigtigt at alle vores flyttemænd er indforstået med det arbejde som skal udføres

   Passion

   Vi elsker glade og tilfredse kunder, derfor sikrer vi os altid at det arbejde vi laver, stemmer overens med dine behov

   Tilgængelighed

   En flyttehenvendelse kan forekomme alle tider i døgnet, derfor er vi altid klar på telefonen for at give dig den bedste rådgivning