Flyttefirma Amager

Flyttefirma Amager hjælper dig trygt og sikkert fra A til B. Vores flyttemænd er dygtige, og behandler dine private ejendele med omhu. Vi står til rådighed hele døgnet og tilsender typisk tilbud, til netop din flytteopgave indenfor 24 timer. 

Vi hjælper med at finde et flyttefirma på Amager

Flyttefirma i høj kvalitet

Hos flyttefirmaet Amager, arbejder vi ud fra troværdighed, effektivitet og kvalitet. Dette resulterer i at vi altid leverer en god service og kommunikation til vores kunder. Alle vores flyttemænd er veluddannede og erfarne, det vil altså sige, at de flyttemænd vi tilbyder, behandler dine private ejendele med omhu. To flytteopgaver er ikke ens, da vi alle lever forskelligt, derfor er det vigtigt for os at kunne tilpasse sig til den enkelte henvendelse. 

Privat og erhverv

Flyttefirmaet på Amager hjælper både private og erhvervsdrivende med at flytte. 

Indenfor erhvervsflytning, assister vi med en del mere, end flytning af møbler, hårde hvidevarer og lignende. Vores flyttefirma på Amager har også mulighed for at hjælpe med at flytte arkiver, frakobling af IT-udstyr, for så at tilkoble det igen i dine nye lokaler. Derudover hjælper vi også med de større transportopgaver som for eksempel transportering af maskiner og fabriksanlæg fra produktioner. Ganske enkelt så sørger vi for at du kommer trygt og godt videre, uanset hvilken branche du er i. Vi oplever tit, at vores kunder ikke ønsker at bruge kræfter på at flytte, hvilket resulterer i at du som kunde, kan bruge sin energi der hvor de ønsker det skal bruges.

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Troværdigt og professionelt flyttefirma på Amager

   Det kan godt være en smule problematisk at transportere sine genstande alene, da der kan være nogle specifikke ting man skal være opmærksom på. Hvis du drømmer om ikke at skulle løfte en finger, så tilbyder vi at udføre alt arbejdet for dig, altså både afmontering af fx hårde hvidevarer, tv, lamper mm. Derefter kan vi også sørge for at de bliver placeret som du ønsker. Dette kræver blot at vi får din tilladelse til at sende konsulenter ud og kigge på din flyttesituation, så vi kan besigtige omfanget af din flyttehenvendelse.

   DMF - Dansk Møbeltransport Forening

   Alle vores flyttefirmaer er medlem af DMF, da vi mener at det er vigtigt for det arbejde vi laver. DMF kontrollerer alle vores flyttemænds anmeldelser, har de dårlige anmeldelser bliver de sorteret fra. Dermed kan vi med garanti sige, at vores flyttemænd håndterer din flytning trygt og sikkert. Vores arbejde er også forsikret, det vil sige at hvis vi kommer til at beskadige en af dine ejendele, vil vores forsikring gå ind og kompensere for det. 

   Vores kompetente rådgivere kan hjælpe dig

   Pap og papir

   Når man skal pakke sine genstande, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten på sine flyttekasser. De bliver produceret i mange forskellige varianter i forskellige materialer, de mest anvendte flyttekasser er lavet af træ eller pap, grundet den lave omkostnings-pris. Vi anbefaler, at du ikke går efter det billigste, da du i sidste ende kan risikere at det går udover dine egne ting. Dermed er det vigtigt at du får fat i de rigtige flyttekasser som tilpasser dine behov, mht. vægt og størrelse. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, så kan vi hjælpe dig med at få fat i de rigtige flyttekasser til fordelagtige priser.

   Hjælp til ned- og udpakning

   Vores kunders behov varierer meget, nogle ønsker selv at pakke sine genstande ned, da de føler sig mere trykke, hvorimod andre slet ikke ønsker at løfte en finger. Hvis du ikke ønsker at løfte en finger, så tilbyder vi også at stå får hele flytteprocessen, både nedpakning, transport og udpakning. Med alt dette kan du sætte dig langt tilbage i sofaen, imens vi flytter dine ting for dig. 

   Under processen skal du også tage stilling til hvilke flyttekasser du skal bruge. Der findes mange forskellige varianter af flyttekasser. Derfor er det vigtigt, at du finder ud af om dine flyttekasser holder, da det er essentielt for at vedligeholde de genstande vi bærer rundt på. I værste tilfælde kan flyttekasserne gå fra hinanden, hvis flyttekassen ikke kan holde vægten af indholdet. Vi hjælper dig gerne med at finde de flyttekasser, som opfylder dine behov. 

   Ring for at få et godt tilbud og kompetent rådgivning

   Ønsker du at vide mere? Så ring til os for at blive rådgivet af vores dygtige konsulenter. Vi besigtiger gerne din flytteopgave, hvorefter du har mulighed for at modtage 3 tilbud indenfor 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig. 

   Rekruttering

   Alle vores flyttemænd er veluddannede og besidder stærke kompetencer indenfor faget. De kan hjælpe dig sikkert videre

   Kommunikation

   Vores konsulenter hjælper dig med at besigtige din flyttesituation, hvorefter de giver professionel rådgivning

   Integritet

   Du kan altid regne med at vi lever op til de behov, som du ønsker