Flyttefirma Roskilde

Flyttefirma Roskilde fokuserer på god service, da det er afgørende for os at vores kunder er glade og tilfredse. Hvis du søger hjælp til at flytte, så står vores entusiastiske flyttemænd klar til at hjælpe dig. 

Roskilde flyttefirma - Om os

Professionelt flyttefirma

Mangler du hjælp til at finde et flyttefirma i Roskilde?

Hos os bliver du altid hjulpet godt videre. Vi fokuserer på at den service vi udøver er i top, da det er afgørende for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Så hvis du søger hjælp til at flytte i Roskilde, er du kommet til det rette sted. Flyttefirmaet Roskilde
arbejder effektivt til fordelagtige priser.

Vi sætter vi høje krav til vores medarbejdere, da det er vores ansvar at vores kunders personlige ejendele bliver behandlet med omhu. Dette resulterer i at vi hos Flyttefirmaet Roskilde frasorterer dårligt bedømte flyttefirmaer, dermed kan vi med sikkerhed garantere at vores flyttemænd leverer en fantastisk flytteydelse.

Men vi er jo blot mennesker, så derfor kan vi ikke garantere dig for at der aldrig bliver
begået fejl. Hvis der imod alt forventning skulle opstå fejl, så er du
selvfølgelig forsikret med vores flytteansvarsforsikring. Dette sker dog meget
sjældent.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Sikker flytning i Roskilde

   Når man flytter, er der oftest forskellige ting man skal tage hensyn til. Eksempelvis hvis du har hårde hvidevarer, tv eller andre ejendele som er fastmonteret på vægge eller loft,
   kan det være en god ide at bestille en håndværker til at afmontere disse ting
   så de er klar til at blive pakket ned. Derudover er det også en god ide at
   pakke de helt essentielle ting ned i en bestemt taske eller flyttekasse,
   herunder (Sengelinned, tøj, toiletartikler osv.) altså ting som du har brug for
   ved ankomsten til dit nye sted.

   Skræddersyet flyttefirma

   Vores kompetente flyttemænd kan altid give en hånd med. Hvis du eksempelvis af en eller anden årsag ikke har mulighed for at pakke dine flyttekasser, så kan vi sagtens hjælpe dig med nedpakningen. Dog er det vigtigt at vide, at hvis flyttekasserne allerede er nedpakket når flyttemændene ankommer, da hele forløbet selvfølgelig vil blive billigere. Vi arbejder ikke ud fra specifikke flyttepakker, vores flyttepakker er meget skræddersyet til den enkelte kunde. Det vil sige, at når du som kunde fortæller vores konsulenter omfanget af din flytteopgave, vil de give en reel pris for hele processen.

   I tilfælde af du ikke ønsker at løfte en finger, så kan vi sørge for at du ikke behøver det. Alt det kræver er at vores flyttemænd skal have mulighed for at komme ud og vurdere hvad der skal til, for at opfylde dine behov, ønsker og forventninger så du kan komme trygt og sikkert videre. Hvis du selv ønsker at pakke dine ting ned, kan det være en god ide at vide, hvilke genstande som kan pakkes i samme kasse, og hvilke genstande der absolut ikke må pakkes i samme flyttekasse. Det kan for eksempel være alt ens køkkengrej, herunder knive, porcelæn mm.

   Om Roskilde flyttefirma

   Privat- og erhvervsflytning

   Vi hjælper både private og erhvervsdrivende med deres flytteprojekt. Der er stor forskel på omfanget af forskellige flytteprojekter, alt afhængelig af om du er i privaten, erhverv. Vi tilbyder både afmontering af ting som fx. IT-udstyr, maskiner eller fabriksanlæg. Derudover tilbyder vi også at få disse ting monteret i dit nye sted. Dog skal du vide, at hvis du selv ønsker at bestille flyttekasser osv. at det stemmer overens med de ting som du ønsker flyttet. Som erhvervsdrivende, skal du også være opmærksom på, at der vil være en masse rengøring og oprydning efter processen. Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med. 

   Husk

   Det kan godt være lidt uoverskueligt at flytte på egen hånd, da der kan opstå mange uforudsete ting. Hvis du er i tvivl om noget, så hjælper vi dig meget gerne på rette vej. Vi tilbyder også at sørger for hele processen for dig. 

   (DMF) - Dansk Møbeltransport Forening

   Alle vores flyttemænd er tilmeldt Dansk Møbeltransport Forening hvilket garantere, at det flyttearbejde vi udøver bliver udført efter gældende bestemmelser. Herudover er alt vores arbejde også forsikret, dette giver en stor tryghed hos dig som kunde. Det skal dog siges, at alt det du selv vælger at stå for, fx nedpakningen eller udpakningen, så forsikrer vi ikke det. Hvis du dog ikke har lyst til at løfte en finger, så kan vi sagtens klare det for dig. Dette kræver blot at vores dygtige flyttemænd skal have mulighed for at komme ud og vurdere, tid, sted og rumfang, dermed har vi mulighed for at besigtige din flyttesituation på den mest effektive måde.

   Kontakt os for mere

   Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os for en uforpligtende snak. Du kan også udfylde vores kontaktformular længere oppe på siden, for at få tilsendt 3 tilbud som tilpasser din flyttesituation. Vi ser frem til at høre fra dig. 

   Engagement

   Vi er engagerede i det arbejde vi udøver. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse.

   Netværk

   Vi har igennem mange år, samarbejdet med nogle af de bedste flyttefirmaer i branchen.

   Værdier

   Vores flyttemænd opfylder de specifikke krav, som vi stiller til dem, herunder service og kvalitet.