Flyttefirma Nordsjælland

Vores dygtige flyttemænd står klar til at hjælpe dig. Mangler du hjælp fra er professionelt flyttefirma i Nordsjælland, så er du kommet til det rette sted.

Ring til os for 3 uforpligtende flyttetilbud

Har du fået ny bolig i Nordsjælland?

Vi har igennem tiden hjulpet både private og erhvervsdrivende med deres flytteprojekt. Dermed kan vi med garanti hjælpe dig trygt og sikkert videre. Vi hjælper dig før, under og efter processen, da vi ikke kun hjælper fra A til B, men hele vejen til Z. Står du og mangler hjælp til at flytte omkring Nordsjælland, så er du kommet til det rette sted. Vi står klar til at hjælpe og vejlede dig trygt og godt videre.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen til højre, for at få 3 uforpligtende tilbud indenfor 24 timer. Derudover kan du også ringe til os, for at modtage rådgivning fra vores dygtige konsulenter. 

 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   Skarpe flyttefirmaer i Nordsjælland

   DMF - Dansk møbeltransport Forening

   Alle vores flyttemænd er tilmeldt Dansk Møbeltransport Forening hvilket garantere, at det flyttearbejde vi udøver bliver udført efter gældende bestemmelser. Herudover er alt vores arbejde også forsikret, dette giver en stor tryghed hos dig som kunde. Det skal dog siges, at alt det du selv vælger at stå for, fx nedpakningen eller udpakningen,  forsikrer vi ikke det. Hvis du dog ikke har lyst til at løfte en finger, så kan vi sagtens klare det for dig. Dette kræver blot at vores flyttemænd har mulighed for at komme ud og vurdere, tid, sted og rumfang, dermed har vi mulighed for at besigtige din flyttesituation på den mest effektive måde.

   Vi er jo kun mennesker og derfor kan vi ikke udelukke at vi laver fejl, gudskelov sker det meget sjældent. Men hvis uheldet skulle være ude, så er du selvfølgelig forsikret med vores flytteansvarsforsikring, som forsikrer dig hvis uheldet skulle være ude. 

    

   Netværk i hele Nordsjælland

   Privat- og erhvervsflytning

   Vi står klar til at hjælpe dig. Vores flyttemænd er top professionelle, da alle vores flyttemænd har været igennem adskillige kurser, dermed kan vi altid levere høj kvalitet til enhver flytteopgave. Udover at tilbyde privatflytning, så tilbyder vi også erhvervsflytning. Vi kan altid give en hånd eller 10, hvis du skal flytte i nyere og større kontorer, mere eller mindre økonomisk, kan flyttefirmaet Nordsjælland altid hjælpe.

   Det skal dog siges at hvis du har genstande som skal afmonteres eller lignende, så er det vigtigt lige at få dem afmonteret før vi står foran din dør. Du kan eventuelt bestille en til at hjælpe dig med at få det afmonteret, så alt er klar til at blive pakket ned. Vi kan også hjælpe dig med dette, dog skal vi være klar over hvad der skal afmonteres og hvad der ikke skal, så vi kan forbedrede os på forhånd. 

   Flyttefirmaer i Storkøbenhavn

   Vi har igennem mange år opbygget et stort og stærkt netværk til adskillige dygtige flyttefirmaer i størstedelen af Sjælland. Alle har stor erfaring med at hjælpe både private og erhvervsdrivende med deres flytteopgaver. Vi er hurtige, effektive og arbejder altid til fordelagtige priser. 

   Kontakt os

   Vi elsker glade og tilfredse kunder, derfor gør vi vores bedste for at holde kommunikation ved lige igennem hele processen. Du kan udfylde vores kontaktformular eller ringe til os, for at få kompetent rådgivning og tilbud til dit flytteprojekt. Vi glæder os til at høre fra dig. 

   Rådgivende

   Vi ønsker altid at komme med den bedst mulige rådgivning til vores kunder

   Tryghed

   Tryghed er en vigtigt faktor for os, da vi arbejder med private ejendele

   Entusiastisk

   Vi er meget entusiastiske med det arbejder vi laver. Fordi vi bliver glade når vores kunder er glade og tilfredse